КАБЕЛ ТЕЛ. JB-Y(St)Y 2x2x0.8 ЦРВЕНА 500m

32 ден

РАБОТЕН НАПОН: MAX. 300 V
НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 7 mm;
РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 7,5 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30 °C до +70 °C;
БРЕНД: FABER, SAT-ELIT 2000;
СТАНДАРДИ: DIN VDE 0815;
ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 55 kg/km;
ПАКУВАЊЕ: 500 m;

3132410 Brand: