КАБЕЛ ЗА ЗВУЧНИЦИ YFAZ 2×1,5 FABER

60 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: Uo/U = 50/75 V;
НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 5,8 x 2,5 mm;
РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 13 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30 °C до +70 °C;
БРЕНД: FABER;
ОТПОРНОСТ НА ГОРЕЊЕ: VDE 0482-332-1-2/IEC 60332-1-2;
ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 42 kg/km;
ПАКУВАЊЕ: 100 m;

313523 Brand: