КАБЕЛ ЗА ЗВУЧНИЦИ 2×2,5 ЦРВЕНО/ЦРН

45 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН: Uo/U = 300/300 V; НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 8,4 x 4,2 mm; РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -40 °C до +60 °C; ПАКУВАЊЕ: 100 m;