Попуст

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 1Р, 63А, 10mm2,L=1000mm,ИГЛА ,130 ТЕХНОПЛАСТ

362 ден

ТИП-ИГЛА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-63А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-10mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ДОЛЖИНА-1М(56 ЗАПЦИ).

107105 Brand: