ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 16mm2, 80A, 3P, 404918 LEGRAND

2.821 ден

ТИП-ВИЛУШКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-80А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-16mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ДОЛЖИНА-1М(56 ЗАПЦИ)МАКС.-19 ПРИКЛУЧОЦИ.

107092 Brand: