Попуст

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 1P, 63A,10mm2,L=1000mm, 160 ТЕХНОПЛАСТ

355 ден

ТИП-ВИЛУШКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-63А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-10mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ДОЛЖИНА-1М(56 ЗАПЦИ)

107100 Brand: