Попуст

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 1P, 63A, 10mm2, L=210mm,160S ТЕХНОПЛАСТ

88 ден

ТИП-БИЛУШКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-63А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-10mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ДОЛЖИНА-210мм(12 ЗАПЦИ).

107112 Brand: