Попуст

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 3P, 63A, 10mm2, L=210mm ,140 ТЕХНОПЛАСТ

237 ден

ТИП-БИЛУШКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-63А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-10mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ДОЛЖИНА-210мм(4X3 ЗАПЦИ).

107113 Brand: