Попуст

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 3P, 63A,10mm2, L=1000mm, 150 ТЕХНОПЛАСТ

985 ден

ТИП-ВИЛУШКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-63А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-10mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ДОЛЖИНА-1М(19X3 ЗАПЦИ).

Compare