РЕЛЕ ЕЛЕКТРОМАГНЕТНО ЗА ВО ДОЗНА Ф60, 1XNO, 16A, PP-1Zi F&F

1.872 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1/AC-7a );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(100-265) V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-(100-265) V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1NO;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
МОНТАЖА-ДОЗНА Ф60;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-2,5)mm2.

102296 Brand: