ИНД. КОНЕК. ЖЕН. НАДГР. АГОЛ.,МЕТ. СО МЕТ. КОЧ.,16А,24Р,IP65,PG21,EBM24PD17,EMAS

1.714 ден

ТИП- ИНДУСТРИСКИ,ОГ-ЖЕНСКИ, МЕТАЛЕН;
БРОЈ НА ПИНОВИ- 24;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
ВЛЕЗ- СТРАНИЧЕН ВЛЕЗ;
ЗАКЛУЧУВАЊЕ- СО 2 МЕТАЛНИ РАЧКИ;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65;
ДИМЕНЗИИ- 83.5x165x57mm(ВxШxД).

131965 Brand: