СИГНАЛНА СИРЕНА Ф55mm,ЦРВЕНА,ЛЕД,220V AC,IP65, 90 dB, IF5R220ZM05 EMAS

1.976 ден

ТИП- СИГНАЛНА, НЕ РОТАЦИОНА;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 220VAC;
СВЕТИЛКА- LED;
ЗУЈАЛИЦА- ДА;
ЈАЧИНА НА ЗВУК- 90dB;
КОНТРОЛА- ;
БОЈА- ЦРВЕНА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=55mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65.

137053 Brand: