СИГНАЛНА СИРЕНА Ф55mm,5 БОИ,ЛЕД,24V AC/DC,IP65,90 dB, IF5M024ZM05 EMAS

2.049 ден

ТИП- СИГНАЛНА, РОТАЦИОНА;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 24VAC/DC;
СВЕТИЛКА- LED;
ЗУЈАЛИЦА- ДА;
ЈАЧИНА НА ЗВУК- 90dB;
КОНТРОЛА- ;
БОЈА- 5 БОИ;
ДИМЕНЗИИ- Ф=55mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65.

137057 Brand: