СИГНАЛНА СИРЕНА РОТАЦ. Ф55mm,5 БОИ,ЛЕД,220V AC,IP65,90 dB,IF5М220ZRM05 EMAS

2.778 ден

ТИП- СИГНАЛНА, РОТАЦИОНА;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 220VAC;
СВЕТИЛКА- LED;
ЗУЈАЛИЦА- ДА;
ЈАЧИНА НА ЗВУК- 90dB;
КОНТРОЛА- ;
БОЈА- 5 БОИ;
ДИМЕНЗИИ- Ф=55mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65.

137056 Brand: