СИГНАЛНА СВЕТИЛКА Ф120mm,ЦРВЕНА,ЛЕД,110-220V AC,IP65,IT120R220 EMAS

3.537 ден

ТИП- СИГНАЛНА, НЕ РОТАЦИОНА;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 110-230VAC;
СВЕТИЛКА- LED;
ЗУЈАЛИЦА- НЕ;
БОЈА- ЦРВЕНА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=120, ВИСИНА-160mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65.

137070 Brand: