СИГНАЛНА СИРЕНА 120mm,ЦРВЕНА, LED, 110-220V AC,IP65,IT120R220Z EMAS

4.193 ден

ТИП- СИГНАЛНА, НЕ РОТАЦИОНА;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 110-230VAC;
СВЕТИЛКА- LED;
ЗУЈАЛИЦА- ДА;
БОЈА- ЦРВЕНА;
ДИМЕНЗИИ- Ф=120, ВИСИНА-160mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP 65.

137071 Brand: