БАКАРНА ШИНА 60x10mm

11.087 ден

ДИМЕНЗИЈА-60x10mm; ДОЛЖИНА-4М; НОМИНАЛНА СТРУЈА ВЕРТИКАЛНА/ХОРИЗОНТАЛНА МОНТАЖА- 1000/850A; СПЕЦИФИЧНА ТЕЖИНА-5,4 Kg/m.