НОЖ. ПАТРОН NV0-3 500A

1.598 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-500 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC; К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-gG; ГОЛЕМИНА-3; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА; СТАНДАРД- HRN EN 60269, IEC 60269, DIN EN 60269, DIN VDE 0636, ГОСТ Р 50339; ИНДИКАТОР- НАПРЕД.

Опис

СЕРТИФИКАТ:
КАТАЛОГ: https://catalogues.cdn-cnj.si/Catalogues/hr/17208/