БАКАРНА ШИНА 100x10mm

18.479 ден

ДИМЕНЗИЈА-100x10mm; ДОЛЖИНА-4М; НОМИНАЛНА СТРУЈА ВЕРТИКАЛНА/ХОРИЗОНТАЛНА МОНТАЖА- 1550/1350A; СПЕЦИФИЧНА ТЕЖИНА-9 Kg/m.