ПРЕКИНУВАЧ КВАРЦЕН КРУЖЕН,1NO,ЦРН,A71B1H10 EMAS

35 ден

ТИП- КВАРЦЕН ПРЕКИНУВАЧ-КРУЖЕН 0-1;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- ЦРН;
КОНТАКТИ- 1NO;
ИНДИКАЦИЈА-НЕ;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230VAC;
ДИМЕНЗИИ- ДИЈАМЕТАР-20mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127240 Brand: