ПРЕКИНУВАЧ КВАРЦЕН 30X22, 0-1, 2NO, ЦРН, IP65, A54B1H10 EMAS

111 ден

ТИП- КВАРЦЕН ПРЕКИНУВАЧ- 0-1;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- ЦРН;
КОНТАКТИ- 2NO;
ИНДИКАЦИЈА-НЕ;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230VAC;
ДИМЕНЗИИ- 30X22mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127230 Brand: