ПРЕКИНУВАЧ КВАРЦЕН 30X22, 0-1, 2NO, ЦРН, ШИРОК A14B1H10 EMAS

49 ден

ТИП- КВАРЦЕН ПРЕКИНУВАЧ-ШИРОК 0-1;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- ЦРНА;
КОНТАКТИ- 2NO;
ОСВЕТЛУВАЊЕ- НЕ;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230VAC;
ДИМЕНЗИИ- 30X22mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127210 Brand: