ПРЕКИНУВАЧ КВАРЦЕН 30X22, 0-1, 2NO, ЦРВЕН, ШИРОК СО ИНДИКАЦИЈА,A14B1К11 EMAS

49 ден

ТИП- КВАРЦЕН ПРЕКИНУВАЧ-ШИРОК 0-1; МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА; БОЈА- ЦРВЕНА; КОНТАКТИ- 2NO; ИНДИКАЦИЈА- ДА; НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A; НОМИНАЛЕН НАПОН- 230VAC; ДИМЕНЗИИ- 30X22mm; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.