СИЛИКОНСКА ЗАШТИТА ЗА ПРЕКИНУВАЧ КВАРЦЕН 30X11,ТЕСНА,ЕК1 EMAS

31 ден

ТИП- СИЛИКОНСКА ЗАШТИТА ЗА КВАРЦЕН ПРЕКИНУВАЧ-ТЕСЕН;
ДИМЕНЗИИ- 30Х11mm.

127238 Brand: