ПРЕКИНУВАЧ КВАРЦЕН 30X22,0-1,2NO,ЦРВЕН СО ИНДИКАЦИЈА,IP65,A54B1К11 EMAS

117 ден

ТИП- КВАРЦЕН ПРЕКИНУВАЧ- 0-1;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- ЦРН;
КОНТАКТИ- 2NO;
ИНДИКАЦИЈА-ДА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230VAC;
ДИМЕНЗИИ- 30X22mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127232 Brand: