ПРЕКИНУВАЧ КВАРЦЕН 30X11, 0-1, 1NO, ЦРВЕН, ТЕСЕН A21B1K10 EMAS

42 ден

ТИП- КВАРЦЕН ПРЕКИНУВАЧ-ТЕСЕН 0-1;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- ЦРВЕН;
КОНТАКТИ- 1NO;
ИНДИКАЦИЈА- НЕ;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230VAC;
ДИМЕНЗИИ- 30X11mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127221 Brand: