ПРЕКИНУВАЧ КВАРЦЕН КРУЖЕН,1NO,ЦРВЕН СО ИНДИКАЦИЈА,A71B1K11 EMAS

45 ден

ТИП- КВАРЦЕН ПРЕКИНУВАЧ-КРУЖЕН 0-1;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- ЦРВЕН;
КОНТАКТИ- 1NO;
ИНДИКАЦИЈА-ДА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230VAC;
ДИМЕНЗИИ- ДИЈАМЕТАР-20mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127242 Brand: