ПРЕКИНУВАЧ КВАРЦЕН ДВОЕН 30X22,0-1,1NO+1NO,ЦРВЕН СО ИНДИКАЦИЈА,A12B1К11 EMAS

79 ден

ТИП- КВАРЦЕН ПРЕКИНУВАЧ-ДВОЕН 0-1;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
БОЈА- ЦРВЕН;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
ИНДИКАЦИЈА- ДА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 16A;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 230VAC;
ДИМЕНЗИИ- 30X22mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP20.

127202 Brand: