ПОМОШНО РЕЛЕ СО 2 C/O KОНТАКТИ, 24V DC, R2N-2012-23-1024 WTL ,RELPOL

379 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-12A/250V AC(AC-1),12A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-24 V DC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-GZT2;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-21×27,4×25,5 mm.

126031 Brand: