ПОМОШНО РЕЛЕ КРУЖНО СО 2 C/O KОНТАКТИ, 230V AC, R15-2012-23-5230-WTL ,RELPOL

791 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A/250V AC(AC-1),10A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-PZ8-01;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-35x35x54,4 mm.

1260070 Brand: