ПОМОШНО РЕЛЕ СО 2 C/O KОНТАКТ, 48V DC, RM84-2012-35-1048 ,RELPOL

168 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-8A/250V AC(AC-1),8A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-48 V DC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-GZT80;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-НЕ;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-12,7×15,7×29 mm.

1260210 Brand: