ПОМОШНО РЕЛЕ СО 2 C/O KОНТАКТ, 110V АC, RM84-2012-35-5110 ,RELPOL

262 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-8A/250V AC(AC-1),8A/24V DC(DC-1); НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-110 V AC; БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 CO; СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-GZT80; ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-НЕ; ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ; ДИМЕНЗИИ-12,7×15,7×29 mm.