ПОСТОЉЕ ЗА ПОМ. РЕЛЕ СО 2 C/O KОНТАКТИ, GZM2 ,RELPOL

215 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-12A AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН -300 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 CO;
ЗА ТИП НА РЕЛЕИ-R2N;
ВГРАДУВАЊЕ НА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-ДА;
МОЖНОСТ ЗА ВГРАДУВАЊЕ НА ДРЖАЧ НА РЕЛЕ-ДА;
МОНТАЖА-DIN ШИНА;
ДИМЕНЗИИ-76,3x22x42,5mm.
EVN ТИП.

126038 Brand: