ПОСТОЉЕ ЗА ПОМ. РЕЛЕ КРУЖНО. СО 2 C/O KОНТАКТИ, PZ8-01 ,RELPOL

87 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A/250V AC(AC-1),10A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН -250 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-3 CO;
ЗА ТИП НА РЕЛЕИ-R15-2012;
ВГРАДУВАЊЕ НА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
МОЖНОСТ ЗА ВГРАДУВАЊЕ НА ДРЖАЧ НА РЕЛЕ-ДА;
МОНТАЖА-DIN ШИНА;
ДИМЕНЗИИ-68.2x30x24,2mm.

1260080 Brand: