КАПАК ЗАДЕН ЗА ШИНСКИ РАЗВОД ЗА 60 ММ РАСТОЈАНИЕ, L=2700MM, 9340.170 RITTAL

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-МОДИФИЦИРАН PVC;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
ДОЛЖИНА-2400mm;
ТЕЖИНА-3,1Kg.

Compare