ПОСТОЉЕ ЗА ПОМ. РЕЛЕ СО 1 И 2 C/O KОНТАКТ, GZT80 ,RELPOL

181 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-12A AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН -300 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 CO;
ЗА ТИП НА РЕЛЕИ-RM84, RM85;
ВГРАДУВАЊЕ НА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-ДА;
МОЖНОСТ ЗА ВГРАДУВАЊЕ НА ДРЖАЧ НА РЕЛЕ-ДА;
МОНТАЖА-DIN ШИНА;
ДИМЕНЗИИ-15.6x80x61mm.

126018 Brand: