ПОМОШНО РЕЛЕ СО 1 C/O KОНТАКТ, 230V AC, RМ85-2011-35-5230 ,RELPOL

268 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A/250V AC(AC-1),16A/24V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-24 V DC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-GZT80;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-НЕ;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-12,7×15,7×29 mm.

126017 Brand: