РЕЛЕ ИНТЕРФЕЈС 1 C/O KОНТАКТ,6A, 24V AC/DC,SIR6W-1P ,RELPOL

577 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6A/250V AC(AC-1),6A/30V DC(DC-1);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-24 V AC/DC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 CO;
СООДВЕТНО ПОСТОЉЕ-КОМПЛЕТНО Е СО ПОСТОЉЕ;
ВГРАДЕНА СИГНАЛНА ДИОДА-ДА;
ВГРАДЕНА ЗАШТИТНА ДИОДА ОД ПРЕНАПОН-НЕ;
ДИМЕНЗИИ-6,2×88,6×70,9 mm.

126080 Brand: