ДЕТЕКТОР НА ВОДА 69602 OBLO

3.702 ден

КОМУНИКАЦИСКИ ПРОТОКОЛ: ZigBee
МАКСИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ: ДО 40м
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -10 ДО 50 °C
НАПОЈУВАЊЕ: (1 x DC3V БАТЕРИЈА ВО КОМПЛЕТ СО ПРОИЗВОДОТ)
ЗВУЧЕН АЛАРМ:85dB/1m

401052 Brand: