Попуст

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 1P, 80A,16mm2, L=1000mm, 161 ТЕХНОПЛАСТ

718 ден

ТИП-ВИЛУШКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-80А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-16mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
ДОЛЖИНА-1М(56 ЗАПЦИ).

Compare