ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 3P, 80A,16mm2, L=1000mm, 151 ТЕХНОПЛАСТ

1.550 ден

ТИП-ВИЛУШКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-80А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-16mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ДОЛЖИНА-1М(19X3 ЗАПЦИ).

107103 Brand: