Попуст

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА 3Р,80А,16мм2,L=1000mm,ИГЛА, 141 ТЕХНОПЛАСТ

1.503 ден

ТИП-ИГЛА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-80А;
НАПРЕЧЕН ПРЕСЕК-16mm2 БАКАР;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3;
ДОЛЖИНА-1М(19X3 ЗАПЦИ).

107106 Brand: