ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH14 6A, gG, 421006, DF SA

68 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2);
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC;
К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-80 КА;
ДИМЕНЗИЈА-CH 14, 14x51mm.