ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH22 40A,gG,422040, DF SA

106 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-40 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2);
НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC;
К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-80 КА;
ДИМЕНЗИЈА-CH 22, 55x58mm.

Compare