СКЛОПКА ГРЕБ. BS 40-10LK, 0-1, 3P, РК

1.368 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=40 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-18.5 KW(AC23);
ШЕМА- 10; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА- ВГРАДНА;
LK- ЦРВЕНА РАЧКА, ЖОЛТА ПРЕДНА ПЛОЧА,
СО МОЖНОСТ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(2.5-10)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-61x72x136.2mm(ВxШxД).

120073 Brand: