СКЛОПКА ГРЕБ. BS 32-10LK, 0-1, 3P, РК

1.138 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=32 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-15 KW(AC23);
ШЕМА: 10; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
LK- ЦРВЕНА РАЧКА, ЖОЛТА ПРЕДНА ПЛОЧА,
СО МОЖНОСТ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(2.5-6) mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-53x72x99.6mm(ВxШxД).

120072 Brand: