СКЛОПКА ГРЕБ. BS 25-10LK, 0-1, 3P, РК

909 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=25 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-11 KW(AC23);
ШЕМА: 10; 0-1; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
LK- ЦРВЕНА РАЧКА, ЖОЛТА ПРЕДНА ПЛОЧА,
СО МОЖНОСТ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(1-4)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-45.2×51.2×45.3mm(ВxШxД).

120071 Brand: