СКЛОПКА ГРЕБ. BS 16-90U,0-1, 1P, 60° РК

348 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=16 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC; МОЌНОСТ-7,5KW(AC23); ШЕМА: 90; 0-1; 60° БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; МОНТАЖА: ВГРАДНА; СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(1-4)mm2; ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-45.2×51.2×32.5mm(ВxШxД).