СКЛОПКА ГРЕБ. BS 16-254U,0-1-2-3, 1P, РК

564 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-Ith=16 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
МОЌНОСТ-7,5KW(AC23);
ШЕМА: 254; 0-1-2-3; 60°
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
МОНТАЖА: ВГРАДНА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА(НАПРЕД/НАЗАД): IP 40/IP20;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-2x(1-4)mm2;
ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ-45.2×51.2×45.3mm(ВxШxД).

120058 Brand: