РЕЛЕ ЗА АСИМЕТРИЈА И КОНТРОЛА НА ФАЗИ, 3f,1NO/NC ,CKF -317, F&F

1.170 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A(AC-1,240V AC ) ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-3X400 V AC;
АСИМЕТРИЈА-ПОДДЕСИВА (40-80)V AC;
РАЕГИРА НА:АСИМЕТРИЈА НА НАПОНОТ ИЛИ ФАЗИТЕ,
НАСОКАТА НА ВРТЕЊЕ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P+N;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 CO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2.

104025 Brand: